Jeg tilbyder

Et byggeprojekt er en vigtig beslutning for jer. Derfor er det vigtigt at I er i trygge hænder.

Jeg har mere end 25 års erfaring og kan hjælpe jer lige fra den første idé opstår, til resultatet står færdigt. Jeg hjælper ofte med at sætte ord på jeres idé og kan levere tegninger og rådgive om materialevalg. Hvis I vil have en uforpligtende snak om jeres byggeprojekt, kan i booke et gratis og helt uforpligtende idémøde her. Så er I i gang.

Snedkerarbejde og specialopgaver

Meget af mit snedkerarbejde er specialopgaver, som bliver tegnet og udført så resultatet passer til jeres unikke behov og smag.

Læs mere

Renovering og tilbygning

Jeg tilbyder totalrenovering af hjemmet og går ofte ind allerede idéfasen og giver sparring og råd om materialevalg og bæredygtige løsninger indenfor isolering.

Læs mere her

Døre og vinduer

Trænger I til et nyt indgangsparti, kan jeg rådgive om løsning og stå for opsætning. Jeg skifter naturligvis også vinduer, terrassedøre m.m.

Læs mere her

Olsens hyggestativ

Dette legestativ kalder jeg for “hyggestativet”. Det er håndbygget og kombinerer rutsjebane, stor gynge og hængekøje.

Læs mere her

Kviste & Tagarbejde

Jeg udfører tagrenovering, Velux-montering og kviste. Enten bygget på stedet på gammeldags maner, eller monteret som præfabrikerede kviste hvis opgaven skal lukkes hurtigt.

Læs mere her

Altaner og terrasser

Overvejer I at gøre lejligheden større med en altan, så lad os tage en snak om mulighederne. Jeg hjælper med idéer, materialevalg og står for hele opsætningen (og fejer, når jeg går).

Læs mere her

Garager og carporte

Jeg bygger garager og carporte efter ønske og deltager gerne helt fra idéfasen og laver tegninger og står for projektering.

Læs mere her

Vil I have sparring på jeres idé?

Ofte har man et behov, men er usikker på udformning eller materialevalg. Jeg tilbyder at komme forbi og tage en snak med jer om projektet og kommer gerne med idéer. Også på specialprojekter.

Book et uforpligtende idémøde her, så vender jeg tilbage hurtigst muligt