Leiff Olsen

Kreativ snedker og tømrer, med sans for de utraditionelle opgaver og mere end 25 års erfaring

Jeg står bag Ekobyg og har base i Strøby, syd for Køge. Jeg løser alle traditionelle snedker- og tømreropgaver men har en særlig forkærlighed for de lidt skæve og utraditionelle specialopgaver. Jeg går op i at der skal være harmoni i materialevalg og opgave, samt at det arkitektonisk skal være i orden. Hvis i ønsker personligt engagement fra jeres håndværker ville jeg være et godt valg.

Jeg går ofte ind i processen allerede når den første idé er spiret. Måske I overvejer at ændre jeres hjem, åbne taget og få lys ind eller at udnytte jeres plads bedre med indbyggede skabe? Hvis I tager fat i mig i dag, kan jeg hjælpe med sparring, idéer og materialevalg.

I behøver ikke at være 100% klar på hvad I vil have lavet – det er nok at I har et ønske og vil i gang! Kontakt mig, så får vi projektet rigtigt i gang.

Fra idé til færdigt resultat

Herunder ser I et eksempel, hvor jeg gav sparring på idé og materialer, lavede tegningerne og byggede en ny altan, som skaber lys og luft og gør stuen større.

Vil I have sparring på jeres idé?

Ofte har man et behov, men er usikker på udformning eller materialevalg. Jeg tilbyder at komme forbi og tage en snak med jer om projektet og kommer gerne med idéer. Også på specialprojekter.

Book et uforpligtende idémøde her, så vender jeg tilbage hurtigst muligt