Kreativ snedker og tømrer

— med sans for de utraditionelle opgaver og mere end 25 års erfaring

Jeg, Leiff Olsen står bag firmaet Ekobyg og har til huse i Strøby, syd for Køge. Jeg løser alle traditionelle snedker- og tømreropgaver men har en særlig forkærlighed for de lidt skæve og utraditionelle specialopgaver. Jeg går op i at der skal være harmoni i materialevalg og opgave, samt at det arkitektonisk skal være i orden. Så hvis I ønsker et personligt engagement fra jeres håndværker, er jeg et godt valg.

Jeg går ofte ind i processen, allerede når den første idé til et projekt rører på sig. Måske I overvejer at ændre jeres hjem med et nyt køkken, åbne taget og få lys ind eller at udnytte jeres plads bedre med indbyggede skabe eller anden opbevarings plads? Tag fat i mig, jeg kan hjælpe med sparring, idéer og forslag til materialevalg.

Jeg har et bredt samarbejde, et godt netværk indenfor diverse håndværkere, så alle opgaver, store som små, kan vi løse. Det betyder, at jeg kan hjælpe med alle opgaver – med mig som projektleder og omdrejningspunkt!

I behøver ikke at være 100% klar på, hvad I vil have lavet – det er nok, at I har et ønske og vil i gang! Kontakt mig, så får vi projektet startet rigtigt op.

Fra idé til færdigt resultat

Herunder ser I et eksempel, hvor jeg gav sparring på idé og materialer, lavede tegningerne og byggede en ny altan, som skaber lys og luft og gør stuen større.

Leiff Olsen fra Ekobyg i Strøby ved Køge - snedker og tømrer

Lad mig hjælpe dig

Hvis du har et byggeprojekt, behøver du ikke at vente til du kender det færdige design. Jeg har mere end 25 års erfaring og hjælper gerne med at sætte ord og tegninger på jeres idé og behov.

Book et gratis idémøde her
eller ring
22 17 49 59

Se flere eksempler på ekobygs arbejde

Mit snedkerarbejde består ofte af specialopgaver, som bliver tegnet og udført, så resultatet passer til jeres unikke behov og smag.

Ekobyg tilbyder >