Kreativ snedker og tømrer

— med sans for de utraditionelle opgaver og mere end 25 års erfaring

Jeg, Leiff Olsen står bag firmaet Ekobyg og har til huse i Strøby, syd for Køge. Jeg løser alle traditionelle snedker- og tømreropgaver men har en særlig forkærlighed for de lidt skæve og utraditionelle specialopgaver. Jeg går op i at der skal være harmoni i materialevalg og opgave, samt at det arkitektonisk skal være i orden. Så hvis I ønsker personligt engagement fra jeres håndværker vil jeg være et godt valg.

Jeg går ofte ind i processen allerede når den første idé er spiret. Måske I overvejer at ændre jeres hjem, åbne taget og få lys ind eller at udnytte jeres plads bedre med indbyggede skabe? Hvis I tager fat i mig i dag, kan jeg hjælpe med sparring, idéer og materialevalg.

Jeg har et bredt samarbejde, et godt netværk indenfor diverse håndværkere, så alle opgaver, store som små, kan vi løse. Det betyder at jeg kan hjælpe med alle opgaver – med mig som omdrejningspunkt!

I behøver ikke at være 100% klar på hvad I vil have lavet – det er nok at I har et ønske og vil i gang! Kontakt mig, så får vi projektet rigtigt i gang.

Fra idé til færdigt resultat

Herunder ser I et eksempel, hvor jeg gav sparring på idé og materialer, lavede tegningerne og byggede en ny altan, som skaber lys og luft og gør stuen større.

Leiff Olsen fra Ekobyg i Strøby ved Køge

Lad mig hjælpe dig

Hvis du har et byggeprojekt, behøver du ikke at vente til du kender det færdige design. Jeg har mere end 25 års erfaring og hjælper gerne med at sætte ord og tegninger på jeres idé og behov.

Book et gratis idémøde her
eller ring
22 17 49 59

Se flere eksempler på ekobygs arbejde

Meget af mit snedkerarbejde er specialopgaver, som bliver tegnet og udført så resultat passer til jeres unikke behov og smag.

Ekobyg tilbyder >