Et byggeprojekt er en vigtig beslutning for jer.

Derfor er det vigtigt at I er i sikre hænder.

Jeg har mere end 25 års erfaring og kan hjælpe jer, lige fra den første idé opstår, til resultatet står færdigt. Jeg hjælper ofte med at sætte ord på jeres idé og kan levere tegninger og rådgive om materialevalg. Hvis I vil have en uforpligtende snak om jeres byggeprojekt, kan I booke et gratis og helt uforpligtende idémøde her.

Så er I igang.

Garager og carporte

Jeg bygger garager og carporte efter ønske og deltager gerne helt fra idéfasen og laver tegninger og står for projektering.

Læs mere her >

Altaner og terrasser

Overvejer I at gøre lejligheden større med en altan, så lad os tage en snak om mulighederne. Jeg hjælper med idéer, materialevalg og står for hele opsætningen (og fejer, når jeg går).

Læs mere her >

Kviste & tagarbejde

Jeg udfører tagrenovering, Velux-montering og kviste. Enten bygget på stedet på traditionel maner, eller monteret som præfabrikerede kviste, hvis taget og opgaven skal lukkes hurtigt.

Læs mere her >

Leiff Olsen fra Ekobyg i Strøby ved Køge - snedker og tømrer

Lad mig hjælpe dig

Hvis du har et byggeprojekt, behøver du ikke at vente til du kender det færdige design. Jeg har mere end 25 års erfaring og hjælper gerne med at sætte ord og tegninger på jeres idé og ønsker.

Book et gratis idémøde her eller ring 22 17 49 59